Veelgestelde vragen Stijlvolle Geboortekaarten

Wat zijn de verzendkosten?

Alle pakketten naar Nederland worden gratis verzonden.

Naar België zijn de verzendkosten eenmalig €4,95. Naar Luxemburg en Duitsland zijn de verzendkosten eenmalig €7,50.

Moet ik thuisblijven voor mijn bestelling?

Over het algemeen is het niet nodig om thuis te blijven om de bestelling te ontvangen. Over het algemeen (met uitzondering van grote bestellingen) zijn alle bestellingen die wij versturen brievenbus pakketjes, het pakket past dus gewoon door de brievenbus.

Let op: wanneer u een grote bestelling plaatst wordt deze groter verzonden waardoor het pakket niet meer door de brievenbus past.

Klacht afhandeling

Wij verwerken jouw bestelling met de grootste zorg, maar mocht er onverhoopt toch wat zijn met jouw bestelling, verzoeken wij jou om dit zo snel mogelijk via help@stijlvollegeboortekaarten.nl onder vermelding van SPOED KLACHT aan ons te melden. Zo kunnen wij indien nodig direct handelen en kunnen wij een passende oplossing bieden. Wij streven er in ieder geval naar om jouw klacht binnen 1 werkdag in behandeling te nemen.

Retour- en teruggavebeleid

De kwaliteit van door de klant geplaatste tekst en de juistheid van persoonlijke (adres)gegevens vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant. Produkten met gebreken op basis van deze onderdelen kunnen niet geretourneerd worden, evenals produkten die volledig van goede kwaliteit zijn.

Indien na ontvangst blijkt dat de produkten niet naar tevredenheid voldoen, dien je dit binnen 3 dagen schriftelijk en gemotiveerd, ondersteund door duidelijke foto’s van de gebreken aan het produkt, aan Stijlvolle Geboortekaarten kenbaar te maken.

Indien is aangetoond dat de produkten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft de klant de keuze de betreffende produkten tegen retournering daarvan te laten vervangen door nieuwe produkten danwel de factuurwaarde daarvan te laten restitueren.

Na reactie van Stijlvolle Geboortekaarten heb je 14 dagen de tijd om de kaarten aan Stijlvolle Geboortekaarten te retourneren. Kosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de klant. Stijlvolle Geboortekaarten neemt de kosten voor het produceren van de kaarten, het verzenden van de nieuwe produkten en de administratieve kosten voor de restitutie van de factuurwaarde voor haar rekening.
Retouradres: Stijlvolle Geboortekaarten, Plesmanweg 9-108, 7602PD Almelo.